Ofertă realizare blog-uri


Blog-urile realizate nu folosesc template-uri Joomla sau Wordpress. Sunt construite de la 0 și nu necesită baze de date greu de administrat, cu update-uri de CMS (update de sistem Joomla și/sau Wordpress) care sunt greu de realizat de către utilizator. Datorită faptului că nu folosesc baze de date, acestea sunt greu de piratat. Nu necesită instalare de module suplimentare de siguranță. De asemenea, au dimensiuni mici în comparație cu site-urile WP sau Joomla, paginile fiind încărcate foarte rapid. Viteză de navigare ridicată. Vezi exemple BlogInventii și Intercomfilm

Business

529€

Nelimitate


Inserăm un formular de contact online în pagina de contact.


Inserăm imagini, video și galerie foto


Integrare cu principalele rețele de socializare


Secțiune de comentarii


Cuvinte cheie, meta tag, meta description, motoare de căutare.


GRATUIT doar cu găzduire la ZOOKU.
Certificatele SSL sunt folosite pentru a securiza schimbul de informatii prin Internet: informatii despre carduri bancare, parole si in general orice informatie care se doreste a ramane privata. Certificatele SSL pot fi folosite si pentru securizarea corespondentei (email).


Panou de administrare a blog-ului de pe orice dispozitiv


Instalare sistem ce reglementează Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR).
Organizațiile neconforme riscă amenzi de până la 20 de milioane de euro sau 4% din cifra de afaceri globală anuală a organizației.
Gratuit pentru site-uri cu până la 100 de pagini și subpagini.
De la 9€ pe lună pentru site-uri ce depășesc 100 de pagini.
Taxa sistemului GDPR se plătește lunar și este separată de prețul site-ului.


Prețurile nu includ TVA.
Textele, pozele si fișierele video vor fi furnizate de către beneficiar. În cazul în care acesta nu are nici poze nici fișiere video și trebuiesc realizate de către noi, atunci acestea reprezintă un cost suplimentar care va fi calculat în funcție de complexitatea execuțiilor.
Dacă se dorește ca blog-ul să fie bilingv, de exemplu în română și engleză, atunci se va adăuga un cost suplimentar de 175€ fără TVA, pentru fiecare limbă suplimentară.
În funcție de necesitățile tale se pot introduce și alte facilități în blog.

Prețurile pot suferi modificări în funcție de cerințele beneficiarului.


Găzduire

Indiferent de nivelul în care se află site-ul tău, fie că ai un blog, un website aflat la început, un site Joomla, Wordpress sau de eCommerce, găsești soluția potrivită la partenerii noștri de la Zooku..

Ce calități definesc găzduirea web oferită de partenerii noștri de la ZOOKU

Calitățile ce definesc echipamentele noastre, precum și intregul sistem sunt redundanța și stabilitatea. Datele tale sunt în siguranță pe discurile noastre, acestea fiind configurate RAID, care este o matrice redundantă de discuri, cu o arhitectură prin care datele se distribuie pe mai multe discuri.

Calitatea și performanta stau la baza sistemelor și echipamentelor noastre, deoarece acestea, împreună cu factorul uman, ne asigură buna funcționare.

Image

SERVICII DE WEB DESIGN, GRAFICĂ ȘI ANIMAȚIE

Securizat SSL

Informații

© 2001- 2018 eyeproduct Contact

Pagină web realizată de EyeProduct