Web design

Previous Next

Web design

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Cu o experiență de 10 ani în web design, Eye Product poate construi pagina web de care ai nevoie.

Caracteristici generale
Putem construi orice site web în funcție de necesitățile tale, de la mici site-uri web până la magazine online, cursuri online sau comunități online foarte complexe.

Paginile realizate de EyeProduct se pliază după dimensiunile și rezolutiile tuturor dispalyuri-lor, fie că sunt desktop-uri, telefoane mobile sau tablete.

Integrare cu toate mediile sociale cunoscute. Mai mult, atunci când este postat un nou articol pe site-ul tău, sistemul nostru trimite automat către Facebook, Twitter, Linkedin postarea.

Scrierea cu atenţie a titlurilor şi descrierilor, cuvinte cheie, eliminarea erorilor, îmbunătăţirea vitezei de încărcare, prelucrarea imaginilor, optimizarea structurii de adrese URL şi de legături interne.

Autentificarea în doi pași adaugă măsuri de securitate suplimentare paginilor tale web. Pentru mai multe detalii ne poti contacta

Tipuri de pagini web pe care le realizăm

Blog/Personale
Pagina web ce constă în adăugiri de articole noi, asemenea unui jurnal, afișate în ordine cronologică. Acest gen de publicații web sunt în principiu accesibile publicului larg, însă pot fi realizate și contra cost.

Magazine online
Un magazin virtual, (e-shop), este un website de comerț electronic destinat vânzării de produse și servicii. Utilizatorii pot selecta modalitatea de plată: card de credit, transfer bancar, ramburs și modalitatea de transport: poștă, curier, avion etc.

Portofoliu/Prezentare
O platformă unde firmele sau persoanele fizice pot să-și afișeze lucrările realizate (animații, fotografii, picturi, sculpturi etc.)

Alte tipuri de pagini web
Pagini web de prezentare - produs, servicii
Intrebari raspunsuri/Chestionare
Pagini web cu reduceri (cupoane)
Pagini web rezervari bilete cinema/teatru
Pagini web rezervare evenimente
Licitatii online
Pagini web cu harti interactive Google

 

Accesează portofoliul web design realizat de Eye Product

rebeca
lectura
intercom
oas
meditatii
tzanc
digidots
creative
creative

Pentru magazinele online propunem un parteneriat cu LibraPay, unul dintre cei mai buni procesatori de plăți online din România. Apasă imaginea de mai jos pentru a citi mai multe amănunte.

icon securitate LibraPay 600x60px

Despre noi

Eye Product este un studio de creație, recunoscut pe plan național, ce se focusează pe lucrări de grafică și animație, precum și web design.

Noutăți

12 Aprilie 2017
11 Aprilie 2017
© 2001 Eye Product. Toate drepturile rezervate. Realizat de Eye Product

Search