Despre Eye Product

Despre Eye Product

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Eye Product este un studio de creație, recunoscut național ce se focusează pe lucrări de grafică și animație, precum și web design.


Eye Product are în portofoliu clienți precum Prima TV, Realitatea TV, Antena 1, Adevarul, Click, Comenzi PC, Kiss Travel, All Stars Invest, Power Toys, Sunday Advertising, Disney, Senso TV, Romanian Tenis Federation, Porsche Romania, Romtelecom, Nescafe, ING, Kinder, WizzAir, Samsung, Fiat, Mentos, Intercom film SA, Rebeca Ballroom.

A câștigat in 2009 Bronz la ADOR, Secțiunea Magazines/Newspapers/Books/Corporate Publishing, fiind printre primele companii din România care au implementat reviste în format digital.
In 2016 a fost acreditată IMDB pentru efecte speciale la filmul independent “Herman: The Man Behind the Terror”

 

PixelArts - CONCEPT
Am plecat de la ideea publicării unei reviste de grafică şi animaţie.
Folosind modul tradiţional de editare în formă tipărită am fi fost limitaţi la un număr redus de cumpăratori şi beneficiari ai produsului, iar concepţia, producţia si distribuţia publicaţiei ar fi reprezentat serioase şi adesea costisitoare investiţii.

Ne-am întrebat .....
- de ce să cheltuim bani pentru a tipari o mie de copii şi după aceea să ne lovim de problema distribuţiei?
- cum putem să facem ca publicaţia noastră să facă înconjurul lumii instantaneu fără costuri suplimentare?

Am găsit răspunsul:
Ştiind că , populaţia foloseste şi caută informaţia de pe internet am decis de a edita o revistă online ce poate fi accesată de milioane de utilizatori de internet, în timp ce costurile cu tiparirea şi distribuţia au dispărut.
Aşa s-a născut şi apărut “PixelArts”

Accesează link-ul de mai jos pentru a vedea ediția specială PixelArts Magazine - ADOR 
Fiind printre primele publicații digitale din România, poți viziona revista doar pe desktop MAC sau PC

 

cover ador
cover18
PixeArts issue20 cover
PixelArts21 cover
 

În curând vei avea acces la un curs online, realizat de Eye Product, care-ți va arăta cum poți să realizezi publicații sub formă de aplicații, sau cum poți realiza propriul tău stand de cărți/reviste.

Dacă ești interesat de data apariției acestui curs, trimite un mesaj către Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu subiectul CURS PUBLICAȚII

Despre noi

Eye Product este un studio de creație, recunoscut pe plan național, ce se focusează pe lucrări de grafică și animație, precum și web design.

Noutăți

12 Aprilie 2017
11 Aprilie 2017
© 2001 Eye Product. Toate drepturile rezervate. Realizat de Eye Product

Search